Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
Dip z rzeżuchy

Dip z rzeżuchy

...

Składniki:

  • 200g serka typu Philadelphia
  • 1 opakowanie rzeżuchy
  • 4 rzodkiewki
  • 2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany (ok. 10- 18%)
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Rzeżuchę obciąć i pokroić na drobno.
  2. Rzodkiewkę umyć i pokroić w bardzo drobną kostkę.
  3. Rzeżuchę i rzodkiewkę wymieszać z serkiem i śmietaną. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.
  4. Podawać z warzywami pokrojonymi w słupki np. z marchewką, ogórkiem, papryką.

Dodaj komentarz
  • Brak komentarzy

Aktualne Tagi

Zdjęcia Użytkowników

Polub nas na ...

Ostatnio na Blogu Czytelników

Początek strony