Ostatnie komentarze

Jagoda 1 dni temu Chili con carne
@JasiuA Meksyk gdzie leży? Sprawdź i zastanów się czy można nazwać tą potrawę amerykańską.
@Goscsą dwie szkoły robienia carbonary, biedniejszych i bogatszych Włochów, jedni używali śmietany, bo było ich stać drudzy mieli tylko jajka :)
Marta 3 dni temu Pierogi ruskie
Koniecznie płaska łyżeczka pieprzu ziołowego, daje smak :)
AntyMiras 5 dni temu Makaron z serem na słodko
@MirasWiesz co jest najlepsze? Jak Ci nie smakuje to nie jedz :) A za przeproszeniem, wylane mam co uważa włoch :D 
Joanna 10 dni temu Tzatziki
@WitoldW zależności od świeżości użytych składników. Jeśli jogurt i ogórek jest świeży to do ok. 3- 4 dni.
Irmina 12 dni temu Racuchy drożdżowe z jabłkami
mój debiut. wyszły idealne, wszystko zrobiłam z dokładnością-waga! dla ulepszenia ubiłam jajka z cukrem waniliowym.Zastanawiam się, czy następnym razem nie dodać odrobinę spirytusu, aby nie piły tak oleju.😀
Magda 12 dni temu Chili con carne
@ManiaOtóż to tak to prawda Właśnie nie podoba się przepis wychodzę szukam dalej a nie tylko kogoś krytykować
Realny 18 dni temu Pasta z czosnku niedźwiedziego
@Marcin...a nie jest zmielona za grubo?Czy nie wyjdą paski które nie będą się nadawać do wszystkiego?
Konrad 20 dni temu Bigos
Robię ten przepis od dawna ale zmodyfikowałem wykonanie, nie gotuje kapust wogole, tylko wkładam obydwie do garnka z rozpuszczonym smalcem, od razu dodaje grzyby wraz z wodą w której się ...
Lora 22 dni temu Żurek wielkanocny
@BożenaZgadzam się z Bożeną.Ilosc w zakwasie nie jest wystarczająca.Koniec,kropka.
Do góry
© Kuchnia-Domowa.pl 2008 - 2020 Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez wiedzy i zgody właściciela strony jest zabronione.