Tosty z mango


Tosty z mango
Pyszne, lekkie, słodkie śniadanie, kolacja lub przekąska. Tosty z plasterkami mango, szynki i sera żółtego.
Składniki na ok. 6 porcji:
Głowne:
- 6 kromek chleba tostowego
- dojrzałe mango
- 6 plasterków szynki
- 6 plasterków sera żółtego
- majonez
Sposób przygotowania:
- Mango umyć, obrać i pokroić w paseczki.
- Kromki chleba tostowego posmarować grubo majonezem. Na każdy tost położyć plaster szynki, po trzy paseczki mango i plasterek sera żółtego.
- Piec w nagrzanym piekarniku ok. 10 minut, do momentu roztopienia się sera, w temperaturze 180°C.
![]() |
Czas: |
Całkowity czas przygotowania:
|
![]() |
Ilość porcji: |
ok. 6 |
![]() |
Trudność: | łatwe |
![]() |
Koszt: | średni |
Poprzez wysłanie formularza z komentarzem wyrażają Państwo zgodę na zapisanie w naszej bazie następujących danych: podanego imienia, adresu email (jeśli został podany) oraz treści komentarza. Dane te nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom.
Na Państwa prośbę mogą uzyskać Państwo wgląd do danych zapisanych na naszym serwerze dotyczących Państwa osoby jak również zażądać usunięcia wysłanego komentarza.
Więcej informacji na podstronie Polityka prywatności.
Zaloguj poprzez ( Zarejestruj ? )
lub napisz komentarz jako gość.
Ładuję komentarz...
The comment will be refreshed after 00:00.
Napisz pierwszy komentarz do tego przepisu!