Szybka przekąska z ciasta francuskiego
- Szczegóły

Składniki na 6 sztuk:
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- parę łyżeczek Pesto
- parę pomidorków suszonym (ok. 40g)
- mozzarella (ok. 220g)
Sposób przygotowania:
- Ciasto francuskie pokroić w kwadraty. Ułożyć je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
- Kwadraty posmarować Pesto, pozostawiając odstęp od brzegów.
- Mozzarellę pokroić w kostkę.
- Pomidory suszone pokroić drobno.
- Mozzarellę i pomidory rozłożyć na Pesto.
- Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C do zarumienienia.
Poprzez wysłanie formularza z komentarzem wyrażają Państwo zgodę na zapisanie w naszej bazie następujących danych: podanego imienia, adresu email (jeśli został podany) oraz treści komentarza. Dane te nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom. Na Państwa prośbę mogą uzyskać Państwo wgląd do danych zapisanych na naszym serwerze dotyczących Państwa osoby jak również zażądać usunięcia wysłanego komentarza. Więcej informacji na podstronie Polityka prywatności.
Zaloguj poprzez ( Zarejestruj ? )
lub napisz komentarz jako gość.
Ładuję komentarz...
The comment will be refreshed after 00:00.