Ładowanie komentarza...
The comment will be refreshed after 00:00.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Magda·
5 lat temu
Mam pytanie czy ten serek jest obowiąkowy ponieważ moja córka nie lubi serów itp
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
5 lat temu
Do serka przyklejają się fajnie kawałki boczku i przy skręcaniu ciasta, nadzienie się trzyma. Nie mam pomysłu, czym go zastąpić :?
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Ania·
5 lat temu
Ja zastępuję pesto
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Małgoś ·
1 lat temu
Ketchup
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Ilona·
6 lat temu
Witam, mam dwa pytania
Czy mogę te paluszki zrobić już w piatek, a impreza dopiero w niedziele
Czy przechowywać je można w puszce w temperaturze pokojowej?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Marta·
7 lat temu
Witam zastanawiam sie czy boczek trzeba najpierw podsmażyc na patelni?
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
7 lat temu
Nie trzeba.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Jacek·
10 lat temu
Czy należy je piec 30min w 180°C z termoobiegiem czy bez? :)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
8 lat temu
Piekę przy ustawieniach grzałki góra- dół.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Sylwia·
11 lat temu
Gorąco polecam przepis! Paluszki z boczkiem wyszły przepyszne, idealne na sylwestrową przekąskę. Koszt tego wszystkiego nie przekroczył nawet 10 zł :)
Pozdrawiam! :-)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Kamyk·
11 lat temu
Może pytanie wyda się trochę głupie, ale nigdy nie kupowałam ciasta francuskiego ale z tego co wiem jest ono mrożone.
Czy trzeba je rozmrozić przed nałożeniem serka i boczku czy kładziemy składniki na zimne ciasto?
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
8 lat temu
Jeśli ciasto jest mrożone to należy rozłożyć zamrożone płaty i pozostawić je do rozmrożenia. Można kupić również ciasto francuskie niemrożone (takie zwinięte w rulon).
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Justyna·
11 lat temu
Jako wielokrotna zwyciężczyni w kulinarne kategorii "Przypal to" i tutaj nie obeszło się bez ofiar, ale po zeskrobaniu za bardzo chrupkiej powierzchni można powiedzieć, że poszło mi to łatwiej niż zrobienie nie jednej kanapki :) Mój trochę chory geniusz kulinarny podpowiedział mi, żebym do krojenia użyła radełka do pizzy i tym samym część która mnie najbardziej przerażała okazała się banalna. Przepis super, polecam wszystkim net tym, którzy z kuchnią mają kontakt jedynie gdy przez nią przechodzą:)Pozdrawiam :)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Barbara·
11 lat temu
Paluszki na wczorajszej imprezie zrobiły furorę.Na pierwszym miejscu zniknęły ze stołu.Wszyscy byli zachwyceni smakiem oraz wyglądem.Pychota polecam
Łatwe i przepyszne!zrobiłam z serkiem turek i też kroiłam w drugą stronę.polecam :lol:
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
aagaai·
13 lat temu
rewelacja!!!dzis robiłam i pychota,mężowi też barzo smakowały.Ja o tyle zmieniłam,że tak jak na zdj.3 to przekroiłam poziomo wzdłuż i mam dwa razy więcej a nieco mniejsze,serka użyłam firmy Piątnica- puszysty smak
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
gość·
13 lat temu
Przepyszne:) Ja zrobiłam jeszcze wersje słodka z nutella i też dobre
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
baraba·
13 lat temu
Serek kremowy to taki typu Almette czy bardziej taki typu serek kanapkowy Hohland? Wiem, że może się wydawać, że to banalne pytanie, ale jestem laikiem kulinarnym i nawet najprostsze rzeczy ciężko mi ogarnąć. Pozdrawiam!
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
8 lat temu
Oba serki są dobre ;)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
MżaFka·
13 lat temu
Wczoraj zrobiłam, spodziewałam się że to będzie pyszna przekąska, ale nie spodziewałam się że aż tak!:D
Brakło:( dzisiaj muszę zrobić z dwóch opakowań ciasta:D
bardzo dziękuję za przepis!
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Misztrzuu·
13 lat temu
pychota :d :)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Iza·
14 lat temu
Super!
Właśnie wyjęłam z piekarnika i wszystkim bardzo smakuje. Szczerze polecam ;)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Gość·
15 lat temu
super przekąska, lekko słone i chrupiące, mniam !!