Ładowanie komentarza...
The comment will be refreshed after 00:00.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
robert·
3 lat temu
ambrozja
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Wilk·
3 lat temu
Fajne jest to, że można trochę eksperymentować (cholera trudne słowo) i na imprezy rodzinne robić raz tak, a raz tak. Pozdrawiam, jak dla mnie to super przepis.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Anna·
4 lat temu
Najlepiej pora lekko zasolić a potem odcisnąć sokiJest delikatniejszy i miękki
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
rafał·
2 lat temu
wystarczy sparzyć😊
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Paulina·
2 lat temu
Racja, ale - jak dla mnie - sparzenie zabija smak pora.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Katarzyna Karolina Rozmus·
4 lat temu
Sałatka bardzo smaczna ! Ja ze względu ze nie lubię,bardzo nie lubię kukurydzy ,dodalam groszek i marchewkę (taki zestawik z puszki ) oraz majonez płączyłam z niewielka ilością musztardy .Polecam !
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Piotr·
5 lat temu
Jestem w trakcie robienia i już jak na nią patrzę to mi smakuje
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Agnieszka ·
5 lat temu
Super pyszna sałatka ja dodałam jeszcze szypiorek i bez groszku wyszła meeeega
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Piotr ·
5 lat temu
Pyszna
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Paweł Stefan·
6 lat temu
(heart) sałatka super dziękuję polecam nawet dzieci zjedzą
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Pati·
6 lat temu
Jeszcze sparzyć trzeba pora
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Joanna Moderator·
6 lat temu
Niekoniecznie. Zależy od pora ;) Jak jest młody to nie trzeba go parzyć. Dziękuję za komentarz. Muszę dopisać, bo nie każdy por jest młody i łagodny. Lepiej przelać chociaż wrzątkiem.
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Dorota·
6 lat temu
dla zmniejszenia ilości kalorii zrezygnowałam z sera, a majonez częściowo zastąpiłam jogustem greckim. Też wyszła pyszna : o)
Ten komentarz nie został jeszcze opublikowany
Agnieszka·
6 lat temu
Pychotka, ja dodałam jeszcze odrobinę gotowanej piersi z kurczaka :)