Zapisz do książki
Dodaj do ulubionych
Czytaj później ...

Ocena użytkowników: 5 / 5

Gwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywnaGwiazdka aktywna
 
Napisz komentarz
Dip z rzeżuchy

Pyszny, kremowy dip z rzeżuchy i rzodkiewki. Bardzo prosty i szybki do wykonania. Szczególnie polecam podawać go do surowych i pieczonych warzyw.

Składniki:

  • 200g serka kremowego typu Philadelphia
  • 1 opakowanie rzeżuchy
  • 4 rzodkiewki
  • 2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany (ok. 10- 18%)
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

  1. Rzeżuchę obciąć i posiekać.
  2. Rzodkiewki umyć i pokroić w bardzo drobną kostkę.
  3. Rzeżuchę i rzodkiewkę wymieszać z serkiem i śmietaną. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.

Całkowity czas przygotowania:

Trudność Trudność: łatwe
Koszt Koszt: niski
Dip z rzeżuchy

Poprzez wysłanie formularza z komentarzem wyrażają Państwo zgodę na zapisanie w naszej bazie następujących danych: podanego imienia, adresu email (jeśli został podany) oraz treści komentarza. Dane te nie będą są przekazywane żadnym innym podmiotom. Na Państwa prośbę mogą uzyskać Państwo wgląd do danych zapisanych na naszym serwerze dotyczących Państwa osoby. Mogą Państwo również zażądać usunięcia wysłanego komentarza. Więcej informacji na podstronie Polityka prywatności.
Wpisz treść komentarza...
Dodajesz komentarz jako gość ( Zarejestruj ? )
lub napisz komentarz jako gość.
Ładuję komentarz... The comment will be refreshed after 00:00.

Napisz pierwszy komentarz do tego przepisu!

Polub nas na ...

Początek strony