Dip z rzeżuchy


Pyszny, kremowy dip z rzeżuchy i rzodkiewki. Bardzo prosty i szybki do wykonania. Szczególnie polecam podawać go do surowych i pieczonych warzyw.
Składniki:
- 200g serka kremowego typu Philadelphia
- 1 opakowanie rzeżuchy
- 4 rzodkiewki
- 2 łyżki gęstej kwaśnej śmietany (ok. 10- 18%)
- sól, pieprz
Sposób przygotowania:
- Rzeżuchę obciąć i posiekać.
- Rzodkiewki umyć i pokroić w bardzo drobną kostkę.
- Rzeżuchę i rzodkiewkę wymieszać z serkiem i śmietaną. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.
![]() |
Całkowity czas przygotowania: |
|
![]() |
Trudność: | łatwe |
![]() |
Koszt: | niski |

Poprzez wysłanie formularza z komentarzem wyrażają Państwo zgodę na zapisanie w naszej bazie następujących danych: podanego imienia, adresu email (jeśli został podany) oraz treści komentarza. Dane te nie będą przekazywane żadnym innym podmiotom.
Na Państwa prośbę mogą uzyskać Państwo wgląd do danych zapisanych na naszym serwerze dotyczących Państwa osoby jak również zażądać usunięcia wysłanego komentarza.
Więcej informacji na podstronie Polityka prywatności.
Zaloguj poprzez ( Zarejestruj ? )
lub napisz komentarz jako gość.
Ładuję komentarz...
The comment will be refreshed after 00:00.